Мультимодульна архітектура розробки клієнт-серверних застосунків під операційну систему Андроїд - Роман, Голуб; Левкович, Мар’яна (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
робота присвячена вивченню та застосуванню мультимодульної архітектури в розробці клієнт-серверних застосунків для платформи Android. У цій дипломній роботі досліджується та розроблюється мультимодульна архітектура, яка дозволяє покращити структуру та ефективність клієнт-серверних застосунків для Android. Мультимодульна архітектура дозволяє поділити додаток на незалежні модулі, що спрощує розробку, підтримку та розширення додатків. Крім того, вона дозволяє оптимізувати використання ресурсів пристрою та підвищити продуктивність.У тезі розглядаються основні принципи мультимодульної архітектури, а також наводяться практичні приклади її застосування в розробці клієнт-серверних застосунків на платформі Android. Досліджуються переваги та недоліки такого підходу, а також надаються рекомендації щодо вибору та впровадження мультимодульної архітектури в конкретних проектах.