Розроблення системи моніторингу IoT SmartBuilding - Князь, Олег; Процах, Наталія (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Використовуючи сучасні фреймворки та апаратні засоби, розроблено систему моніторингу параметрів середовища IoT SmartBuilding. Протестовано та відлагоджено роботу вказаної інформаційної системи та досліджено параметри даної системи .Програмно-апартна частина реалізована за допомогою Raspberry Pi, NodeMCU, ESP32, ESP8266, ZigBee.