Інформаційна система персоналізованих медичних рекомендацій на основі методів машинного навчання - Паньків, Андрій; Пірко, Ігор (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2026)
Розроблено інформаційну систему персоналізованих медичних рекомендацій на основі методів машинного навчання. Проведено аналіз сучасних підходів у сфері персоналізованої медицини та зібрано вимоги до функціоналу системи. Створено математичну модель та алгоритм, що дозволяють формувати рекомендації на основі індивідуальних медичних показників користувача. Реалізовано програмне забезпечення зі зручним графічним інтерфейсом для збору даних та виведення рекомендацій.