Інтелектуальна система бронювання локацій для подій на платформі Salesforce з використанням AI Agentforce Agent - Шавель, Павло; Процик, Юрій (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2026)
Розроблено AI-рішення Skyline Romance на базі Salesforce Agentforce для автоматизації процесу організації весіль. Система включає два агенти: Customer Agent для взаємодії з парами та Manager Agent для управління майданчиками. Використання Apex, LWC, Flow, REST API та Hybiscus API дозволяє автоматизувати обробку замовлень, генерування PDF документів та управління календарем подій. Результати демонструють підвищену ефективність управління замовленнями, покращений користувацький досвід та можливість масштабування системи.