Фреймворк автоматизованого тестування вебзастосунків з використанням засобів Cypress - Стецюк, Ольга; Крошний, Ігор (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2026)
У роботі представлено підхід до розроблення фреймворку автоматизованого тестування вебзастосунків із використанням засобів Cypress та інтегрованого AI-модуля генерації тестів. Фреймворк реалізує архітектуруна основі Page Object Model, підтримує централізовані конфігурації, фікстури тестових даних і гнучку систему звітності (Mochawesome). AI-модуль дозволяє автоматично створювати тести за текстовим описом користувача, що значно скорочує час написання сценаріїв і підвищує ефективність тестування.