Автоматизована система керування сервісом оренди автомобілів засобами Java Spring Boot - Васильчук, Василь; Овсяк, Олександр (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2026)
Представлено процес розроблення автоматизованої системи керування сервісом оренди автомобілів, створеної із застосуванням Java Spring Boot. Система призначена для автоматизації ключових бізнес-процесів компанії - управління автопарком, бронювання, оплат, комунікації з клієнтами та формування звітів. Реалізовано багаторівневу систему автентифікації користувачів із розмежуванням ролей доступу, а також інтеграцію з платіжним шлюзом Stripe для безпечних онлайн-оплат. Для зручності користувачів створено WhatsApp-бот, який забезпечує обмін повідомленнями, нагадуваннями та сповіщеннями про стан замовлень.