Розроблення веб-платформи для автоматизованого підбору одягу відповідно до погодних умов із використанням штучного інтелекту - Стасів, Денис; Мокрицька, Ольга (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2026)
У роботі представлено розроблення інтелектуального вебзастосунку DressCode, призначеного для автоматизованого підбору одягу відповідно до погодних умов і персональних уподобань користувача. Система поєднує можливості штучного інтелекту, модуль прогнозу погоди та віртуальний гардероб, що дозволяє формувати пояснювані рекомендації. Застосунок реалізовано із використанням сучасного вебстеку: React і TypeScript для фронтенду, Nest.js для бекенду, MongoDB для зберігання даних. OpenWeather API забезпечує отримання актуальної метеоінформації, а OpenAI API використовується для генерації персоналізованих порад. Авторизацію реалізовано через JWT і bcrypt, що гарантує безпеку користувацьких даних.