Інформаційно-комунікаційна система для голосового та відеозв’язку в багатокористувацьких іграх на основі WebRTC - Варенюк, Орест; Флуд, Любомир; Сторожук, Олександр; Романко, Ростислав (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2026)
Досліджено можливості побудови системи аудіо- та відео-комунікації на основі технології WebRTC для багатокористувацьких ігрових платформ. Розроблено прототип плагіну для організації багатокористувацьких відеоконференцій. Даний плагін демонструє практичні переваги WebRTC як відкритої технології реального часу, який легко може бути використаний для аудіо- та відеокомунікацій підчас сесій в багатокористувацьких іграх.