Розроблення мобільного додатку для інтелектуального пошуку та колекціонування мультимедійного контенту - Пришляк, О.В.; Павлюк, У.В. (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Розроблено мобільний додаток із використанням мови програмування Swift. Додаток призначений для смартфонів, які працюють на операційній системі iOS. Основні можливості додатку включають пошук музики, фільмів та подкастів, перегляд та додавання елементів у вибране, перегляд збережених музичних треків, фільмів, подкастів та можливість пошуку та сортування. Для розробки програмного продукту використаний фреймворк UIKit, який дозволив реалізувати зручний і простий інтерфейс користувача.