Розроблення інтерактивного вчителя англійської мови на основі Flutter з штучним інтелектом - Святобог, Галина; Дендюк, Михайло (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
У цій роботі представлено розробку мобільного застосунку для інтерактивного навчання англійської мови, створеного на основі Flutter та інтегрованого з технологіями штучного інтелекту. Метою застосунку є забезпечення персоналізованого та адаптивного підходу до вивчення мови, що містить використання флеш-карток та генерацію граматичних правил для щоденного тренування. Представлене рішення дає змогу користувачам різного рівня підвищувати свою мовну компетенцію завдяки ефективним і мотивуючим методам навчання.