Інтелектуальна система прогнозування продажів у сфері нерухомості - Адамовський, Олександр; Процах, Наталія (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
У даній роботі розроблено інтелектуальну систему прогнозування продажів нерухомості, яка ґрунтується на використанні моделей машинного навчання. Використовуючи Python та логістичну регресію, система дає змогу передбачати ймовірність продажу об’єктів нерухомості, враховуючи їхні характеристики. Для аналізу сценаріїв у реальному часі було створено інтерактивний інтерфейс, який дає можливість змінювати параметри та одразу бачити результати прогнозу. Це дослідження спрямоване на підтримку процесів прийняття рішень у компаніях з нерухомості, що дає змогу вдосконалити маркетингові стратегії на підставі точних прогнозів продажів.