Використання штучного інтелекту на базі GPT для підтримки та оптимізації процесів тестування програмного забезпечення - Блистів, Олег; Карашецький, Володимир (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
Проаналізовано можливості штучного інтелекту на базі GPT з метою автоматизації генерування тест-кейсів, аналізу вимог, виявлення помилок та створення звітів. Інтеграція GPT у процеси тестування програмного забезпечення дає змогу підвищити ефективність роботи команд тестувальників, зменшити час на підготовку тестування та прискорити випуск якісного програмного забезпечення, зосереджуючи зусилля на його критичних ділянках.