Вебзастосунок для підтримки ведення здорового способу життя - Мізик, Ігор; Яцишин, Світлана (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
Розроблений додаток надає користувачам можливість відстежувати та досягати особистих цілей, підтримувати здоровий спосіб життя, а також взаємодіяти з іншими користувачами через функціонал спільноти. Для його реалізації використано фреймворки ASP.NET і React, що забезпечують високу продуктивність, масштабованість і зручність у використанні. ASP.NET відповідає за надійну серверну обробку та захист даних, тоді як React забезпечує динамічний і сучасний інтерфейс користувача, що сприяє ефективній взаємодії з додатком. Використання цих технологій допомагає оптимізувати роботу для кінцевих користувачів.