Розроблення рекомендаційної системи для персоналізованих тренувань на базі Spring Framework з інтеграцією API штучного інтелекту - Ярема, Павло; Борецька, Ірина (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
Розроблено рекомендаційну систему для персоналізованих графіків тренувань, що використовує фреймворк Spring та інтеграцію API для автоматичного генерування графіків. Основна мета – аналіз даних користувачів та надання індивідуальних планів тренувань на основі фітнес-цілей, параметрів здоров’я та вподобань користувачів. Система застосовує сучасні вебтехнології та алгоритми машинного навчання для підвищення зручності користувача та ефективності тренувань. Такий підхід забезпечує персоналізовані рекомендації, що сприяють зростанню залученості користувачів та покращенню результатів тренувань.