Архітектура ізольованих хмарних сховищ - Марець, Анастасія; Думанський, Остап (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
Розроблення self-hosted застосунку, що виконує роботу хмарного середовища, яке має можливість самостійного розгортання та підтримки різних інтерфейсів для зручної та безперешкодної користувацької взаємодії. Застосунок розроблений у використанні з бібліотекою React для frontend частини – створення користувацького інтерфейсу, інструменту Vite для швидкої розробки, платформи Supabase як Backend-as-a-Service (BaaS) для організації серверної частини та інструменту Clerk для автентифікації та авторизації користувача.