Принцип роботи HTTP проксі сервера з використанням Service Worker - Лесишак, Денис; Яцишин, Світлана (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
У цій роботі здійснено дослідження механізму роботи проксі-сервера на базі технології Service Worker. На основі цієї архітектури реалізовано вебсервіс, що дає змогу користувачам отримувати доступ до інтернет-ресурсів через проксі-сервер за посиланням, без потреби в налаштуванні комп’ютера чи браузера. Тестування показало високу сумісність при відкритті сайтів через проксі.