Розроблення LMS-системи керування навчанням за допомогою MERN стеку - Івать, Тетяна; Крошний, Ігор (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
Ця робота присвячена розробленню системи управління навчанням (Learning Management System, LMS) із використанням сучасного MERN-стеку (MongoDB, Express.js, React.js, Node.js). У рамках дослідження було впроваджено технології оптимізації продуктивності системи, зокрема Redis для кешування даних та управління сесіями користувачів. Результати демонструють ефективність запропонованих підходів для створення продуктивних вебзастосунків з великим навантаженням.