Інформаційна система визначення глибини елементів зображення з використанням нейронних мереж - Борух, Максим; Капран, Ігор (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
розроблено інформаційну систему визначення глибини елементів зображення з використанням нейронних мереж. Створено нейронну мережу та проведено її навчання. Натреновано модель для визначення глибини елементів зображення. Розроблено користувацький інтерфейс для взаємодії з системою. Результати дослідження можуть бути інтегровані у технології, де потрібне визначення глибини елементів на зображені.