Мобільний застосунок для формування зображення за ескізом з використанням методів штучного інтелекту - Квик, Дмитро; Яцишин, Світлана (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
У результаті виконання проекту було охарактеризовано метод генерування зображень з вихідного нарису та досліджені доступні підходи та алгоритми для програмної реалізації. На основі цього був розроблений програмний продукт, який здатен виконувати генерацію зображень на основі вхідних нарисів. Проведене тестування підтвердило правильність та ефективність генерації зображень з використанням розробленого програмного забезпечення. Кросплатформений додаток, розроблений для платформ Android, IOS та Web, надає користувачам зручний інструмент для створення унікальних зображень на основі ескізів. Розроблена програмна система відкриває нові можливості для творчості та використання штучного інтелекту у генерації зображень, сприяючи розширенню сфери застосування в мистецтві, дизайні та інших галузях.Програмна система реалізована з використанням мов програмування Python і Dart, фреймворків Flask і Flutter та бібліотек Tensorflow і Keras.