Математична модель обчислення прогресу звички - Бац, Богдан (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
побудовано математичну модель обчислення прогресу звички, яка враховує такі параметри, як частота звички, її складність, попередній прогрес, бал поточного опитування виконання звички. Реалізовано програмну експоненціальну функцію для цієї задачі. Ці результати роботи можуть бути використані для визначення кількості днів зміни звичок, розробки програмного додатку-відслідковувача звичок, створення подібних математичних моделей в біології й медицині для формування автоматичних дій чи думок різноманітних створінь.