Застосування середовища SolidWorks Simulation для дослідження напруженого стану пластинчастого елемента конструкції з торцевою виточкою - Ільницький, В.І.; Думанський, О.І.; Борецька, І.Б. (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Робота присвячена застосунку середовища SolidWorks Simulation для дослідження напруженого стану пластинки – смуги з різними геометричними конфігураціями торцевої виточки при розтягуванні та чистому згинанні.