Розроблення системи розрахунку на міцність засобів захисту від наслідків падіння з висоти - Мар’ян, Дмитрів; Ольга, Мокрицька (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Обчислення якості спорядження для роботи на висоті є критично важливим завданням, оскільки безпека працівників на висоті становить ключову складову будівельної сфери. Небезпечне спорядження може призводити до травм та смертей працівників, що неприпустимо в будь-якому секторі економіки. Було розроблено веб-додаток для розрахунку параметрів системи безпеки під час виконання робіт на висоті.