Розроблення вебплатформи для організації роботи власного інтернет-магазину - Смірнов, Тарас; Мокрицька, Ольга (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Створено вебплатформу для організації роботи власного інтернет-магазину, використовуючи сучасні технології та інструменти, такі як C#, .Net Core, ReactJS, TypeScript та платформа Azure, k8s cluster and App Service. Ця платформа пропонується як інструмент, що надає можливість підприємцям створити та керувати своїм інтернет-магазином з мінімальними зусиллями та технічними навичками. Розробка цієї платформи вимагає дослідження сучасних технологій, архітектурних рішень та кращих практик, щоб забезпечити надійність, безпеку та зручність для користувачів. Результати дослідження та розробки можуть бути корисними для підприємців, розробників веб-платформ та всіх зацікавлених сторін, які мають намір побудувати власний інтернет-магазин та прагнуть забезпечити його успішну роботу в онлайн-середовищі. Звертаючись до широкого спектру знань та практичного досвіду, ця ідея пропонує докладне дослідження та розробку веб-платформи для організації роботи власного інтернет-магазину. Детальний аналіз архітектури, вимог до функціональності та використані технології, такі як C#, ReactJS та Azure, допоможуть створити інноваційну та ефективну платформу, що задовольнятиме потреби підприємців у сфері електронної комерції.