Розроблення рекомендаційної системи з вивчення правил GDPR - Кузина, Тарас; Сторожук, Олександр (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
У роботі проаналізовано основні вимоги Загального регламенту про захист даних, описано його актуальність для розробників ПЗ громадянин та підприємців. Також проаналізовано особливості відповідності продукту вимогам GDPR. Результатом теоретичного аналізу теми захисту персональних даних є розробка рекомендаційної системи для вивчення правил GDPR. Рекомендаційна система є веб-порталом, написаний мовою JavaScript. Під час розробки було використано інтегроване середовище Microsoft Visual Studio Code та бібліотеку React.