Розроблення вебсистеми для менеджменту стоматологічної клініки - Райковський, Іван; Яцишин, Світлана (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Проаналізовано сучасні інформаційні технології в сфері бізнесу та медицини та використання електронних систем менеджменту у вітчизняній стоматології. Для доцільності створення веб-застосунку для менеджменту стоматологічної клініки було проаналізовано існуючі системи та переваги використання таких систем. На основі цього було спроектовано та розроблено програмний продукт, який поєднує у собі зручність, функціональність та легкість в опануванні. Тестування, яке було проведено на завершальній стадії, дозволило переконатись в якості та правильності розробленої системи. Програмна система реалізована з використанням мов програмування C# та TypeScript, фреймворків .NET та Angular.