Розроблення хмарного файлового менеджера з функцією синхронізації даних - Завацький, Ростислав; Сторожук, Олександр; Гіссовська, Наталія (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Робота присвячена розробці веборієнтованого застосунку, що дозволяє користувачам зберігати свої дані в хмарному сховищі та здійснювати вхід у свій акаунт та реєстрацію акаунту Cloudinary безпосередньо у розробленому застосунку. Робота написана з використанням бібліотеки React JS та за допомогою платформи NodeJS. Під час розроблення вебзастосунку було використано бібліотеку React JS, за допомогою якої будується користувацький інтерфейс та надсилаються запити на сервер, також було використано фреймворк ExpressJS, для спрощення створення серверу на NodeJS. В якості хмарного сховища, було використано Cloudinary.