Розроблення системи моніторингу рейтингів та вакансій провідних ІТ компаній України - Марків, В.; Карашецький, В.П. (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Розроблено систему моніторингу рейтингів та вакансій провідних ІТ компаній України, яка надає користувачам зручний інтерфейс для виконання поточного моніторингу та перегляду актуальної інформації про рейтинги компаній та їх вакансії.