Розроблення інтерфейсу вебпорталу навчально-наукового інституту - Шестакович, Маркіян; Крошний, Ігор; Сало, Микола (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
розроблено інтерфейс вебпорталу для навчально-наукового інституту за допомогою рендеру на стороні сервера (SSR – Server-Side Rendering) на базі сучасних фреймворків VUE3, NUXT3 і за допомогою TypeScript (TS). Для оптимізованого керування контентом порталу було розроблено CMS (система управління контентом), що дозволяє динамічно додавати кафедри, спеціальності, новини та події, надаючи веб-порталу максимальну гнучкість і адаптивність до потреб користувачів. Особливу увагу приділено авторизації, аутентифікації та адаптивності інтерфейсу, враховуючи потреби різних користувачів інституту: викладачів, студентів та науковців. Результати дослідження можуть бути корисними для спеціалістів у галузі веб-дизайну та розробки, а також для адміністративного складу навчальних закладів, які прагнуть вдосконалити свої веб-ресурси.