Створення сайту на основі набутого досвіду в навчальній експедиції - ХортюкМарʼяна; Волинець, Євген (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Структура сайту - це організована система розташування та взаємозв’язку веб-сторінок на веб-сайті. Вона визначає, як сторінки сайту пов’язані між собою, як користувач може навігувати між ними та як інформація організована на сайті. Ефективна структура сайту допомагає користувачам знаходити потрібну інформацію легко та швидко, покращує індексацію сайту пошуковими системами і може полегшити розробку та підтримку сайту.