Сайт для вчителів Tutor Helper - Сухоняк, Анастасія; Волинець, Євген (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Розроблено сайт, спрямований на полегшення роботи викладачів та організацію розкладу занять. Сайт "Tutor Helper" відображає розклад викладача та надає інформацію про учнів, сприяючи оптимізації робочого часу та уникненню конфліктів з розкладом.