Розроблення системи для організації та управління рекламними кампаніями з використанням .Net та Vuejs - Мезько, Антон; Крошний, Ігор; ОпришкоМар`ян (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Створено систему для організації та управління рекламними кампаніями з метою полегшення управлінням рекламними кампаніями. Розроблено комплекс технологічних рішень, включаючи систему створення рекламних кампаній, додавання рекламних позицій до цих кампаній, генерацію допоміжних звітів. Система відзначається високою гнучкістю і здатністю до конфігурації, завдяки чому може самостійно приймати рішення в залежності від зазначених параметрів. Результати дослідження та розробки можуть бути використані в інформаційних технологіях для побудови систем для організації та управління рекламними кампаніями.