Розроблення та дослідження моделі інформаційної системи управління навчальним процесом - Цуприк, Василь; Соколовський, Ярослав (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Спроектована система представляє веб-сайт, який забезпечує ефективну організацію та контроль навчального процесу в освітньому закладі (наприклад, школа, університет або тренінговий центр). В неї зроблена можливість реєстрації користувачів з різними ролями (адміністратор, викладач, учень/студент). Користувачі мають можливість створювати та керувати своїми обліковими записами. Адміністратор може додавати, редагувати та видаляти курси, класи, розклади, викладачів та учнів/студентів. Викладачі можуть оцінювати роботи учнів/студентів, записувати відвідуваність встановлювати дедлайни для завдань та створювати звіти про успішність. Учні/студенти мають можливість переглядати матеріали для навчання, відвідуваність, отримувати оцінки та звіти про успішність.