Розроблення веб-орієнтованої рекомендаційної системи “Медіа контент” - Притика, М.І.; Яркун, В.І. (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Створено веб-орієнтовану рекомендаційну систему “Медіа контент”, що надає можливість організовувати списків фільмів, серіалів, а також перегляду статистики, рекомендацій тощо. У системі є функціонал, що дозволяє виставити рейтинг чи рекомендацію для певного виду медіа контенту. Рекомендаційна система створена сучасними засобами побудови веб-орієнтованих застосунків із збереженням даних в БД. Для запуску СУБД MySQL використовується ПЗ, що автоматизує розгортання і управління додатками в середовищах з підтримкою контейнеризації Docker. Для реалізації збору даних про відгуки, використовується публічний та безкоштовний в навчальних цілях сервіс themoviedb.org.