Про вебзастосунок для автоматизації керування навчальним процесом кафедри - Адамовський, О.О.; Процах, Н.П. (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
За допомогою CRM системи Salesforce, розроблено застосунок, який спрощує розподіл навчального навантаження між викладачами і покращує загальну ефективність та продуктивність освітнього процесу.