Розроблення програмно-алгоритмічного забезпечення навігації для БПЛА - Панчишин, Б.М.; Борецька, І.Б.; Нечепуренко, А.В. (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Робота присвячена створенню та дослідженню алгоритму управління безпілотного літального апарата. В роботі буде розглянуто кінцевий автомат а також генетичний алгоритм і їх роботу у складі автопілоту. Результат роботи може бути застосований як для розробки нових програмних комплексів для побудови автопілотів так і для покращення існуючих рішень.