Мультимодульна архітектура розробки клієнт-серверних застосунків під операційну систему Андроїд - Роман, Голуб; Левкович, Мар’яна (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
робота присвячена вивченню та застосуванню мультимодульної архітектури в розробці клієнт-серверних застосунків для платформи Android. У цій дипломній роботі досліджується та розроблюється мультимодульна архітектура, яка дозволяє покращити структуру та ефективність клієнт-серверних застосунків для Android. Мультимодульна архітектура дозволяє поділити додаток на незалежні модулі, що спрощує розробку, підтримку та розширення додатків. Крім того, вона дозволяє оптимізувати використання ресурсів пристрою та підвищити продуктивність. У тезі розглядаються основні принципи мультимодульної архітектури, а також наводяться практичні приклади її застосування в розробці клієнт-серверних застосунків на платформі Android. Досліджуються переваги та недоліки такого підходу, а також надаються рекомендації щодо вибору та впровадження мультимодульної архітектури в конкретних проектах.