Програмно-алгоритмічне забезпечення аналізатора спектра частот для радіо розвідки - Іванцік, Василина; Яцишин, Світлана; Нечепуренко, Андрій (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
робота присвячена створенню програмного аналізатора спектра для дослідження сигналів у смузі радіочастот. Мета створення такого аналізатора полягає не тільки у наукових та інженерних дослідженнях а також може знайти своє можливе застосування у військовій справі як допомога у засобах радіоелектронної боротьби та розвідки. Результат роботи може бути використаний для покращення вже існуючих рішень а також для розробки нових рішень.