Інформаційна система прогнозування попиту на харчові продукти - Бродзінський, Юрій; Процах, Наталія (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2026)
Розроблено інформаційну систему прогнозування попиту нахарчові продукти з використанням сучасних методів аналізу даних та машинного навчання. В роботі створено математичну модель, яка враховує трендові та сезонні коливання споживчого попиту, а також реалізовано програмне забезпечення на базі бібліотек Python. Впроваджена система дозволяє автоматизувати процес обробки даних і забезпечує зручний інтерфейс для користувачів. Результати тестування підтверджують високий рівень точності прогнозів, що має значний практичний потенціал.