Інтелектуальна система прогнозування продажів лікарських засобів - Петрик, Ростислав; Паславський, Михайло (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2026)
В роботі розроблено та реалізовано інтелектуальну систему для прогнозування продажів лікарських засобів. В результаті виконання роботи було досліджено два методи, аналіз часових рядів та випадковий ліс, проаналізовано можливості робити прогнозування та особливості їх процесу роботи у прогнозуванні. В даній роботі всі дослідження і експерименти проводилися з набором реальних даних для досягнення максимальної ефективності в задачі прогнозування продажів товарів.