Розроблення застосунку “E-mail HUB” - Микитин, Андрій; Флуд, Любомир; Нечепуренко, Андрій; Опришко, Мар’ян (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
"E-mail Hub" - це застосунок, який був розроблений на базі технологій React та Node.js для полегшення та оптимізації роботи з електронною скринькою. За допомогою цього за стосунку, який використовує протокол IMAP, користувачі можуть підключити та працювати з багатьма електронними скриньками без зайвих переходів та авторизації, що значно заощаджує час та зручно організовує роботу з поштою. Застосунок також надає можливість спілкування в режимі он-лайн та включає в себе календар для зручного планування зустрічей та подій. "E-mail Hub" створений з метою полегшення та покращення ефективності роботи з електронною скринькою та ставить на перший план зручність користувача.