Розробка інформаційної системи "Менеджер компанії" - Антоник, Андрій; Дендюк, Михайло (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
У цій роботі розглядаються питання розробки інформаційної системи "Менеджер Компанії". Задачею цієї системи є створення комп’ютеризованої системи управління компанією та її ресурсами, що дозволить створювати різноманітні моделі управління виробничих процесів інших компаній.