Екологічний маркетплейс для реалізації непроданих страв у закладах харчування - Нечепуренко, Андрій; Опришко, Мар’ян; Сторожук, Олександр; Коліник, Ігор (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2026)
Розроблено екологічний маркетплейс E-Market, спрямований на зменшення харчових відходів шляхом реалізації непроданих страв у закладах харчування. Платформа надає зручний інтерфейс для взаємодії між ресторанами та кінцевими споживачами, пропонуючи функціонал для додавання, пошуку та купівлі страв із коротким терміном реалізації. E-Market позиціонується як цифровий інструмент сталого розвитку, що поєднує екологічну відповідальність із сучасними веб-технологіями.