Інтегрована система автоматизованого проєктування та теплового моделювання у конвективній сушильній камері засобами SolidWorks - Рубінський, Юрій; Крошний, Ігор (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2026)
У роботі представлено інтегровану систему автоматизованого проєктування та теплового моделювання конвективних сушильних камер у середовищі SolidWorks. Розроблене рішення забезпечує створення 3D моделей камери та штабелів деревини на основі заданих параметрів матеріалу й геометрії, що суттєво скорочує час підготовки до аналізу. Система реалізована мовою C# з використанням Windows Forms, що дозволяє користувачеві зручно задавати вихідні дані та запускати побудову моделі через макроси SolidWorks. Проведене моделювання теплових процесів у SolidWorks Simulation дало змогу визначити розподіл температури та ефективність теплообміну в робочому об’ємі камери.