Розроблення застосунку "Інтелектуальна система створення шаблонів документів підприємця" - Воробель, Богдан; Борецька, Ірина; Бекас, Богдан; Опришко, Мар’ян (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
"Інтелектуальна система створення шаблонів документів підприємця" - це застосунок, розроблений для полегшення процесу створення шаблонів документів, які часто використовують підприємці. Система дозволяє користувачам створювати та зберігати шаблони документів та використовувати їх для швидкої генерації документів. Вона використовує інтелектуальні алгоритми для автоматичного заповнення шаблонів. Ключовою особливістю застосунку є можливість доступу до шаблонів публічних документів, які створили і поділилися інші підприємців.