Мобільний застосунок для розпізнавання та класифікації емоцій людей з використанням штучних нейронних мереж - Чернецький, Станіслав; Овсяк, Олександр (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
Розроблено мобільний застосунок для розпізнавання та класифікації емоцій людей з використанням штучних нейронних мереж. Впроваджено архітектуру, яка забезпечує ефективне розпізнавання об’єктів у реальному часі, використовуючи сучасні моделі глибинного навчання. Розробка виконана на базі фреймворку Flutter з інтеграцією TensorFlow Lite для підвищення продуктивності мобільного застосунку. Застосунок може бути використаний для широкого спектру задач, таких як автоматизація виробничих процесів, моніторинг безпеки, розпізнавання облич та інші галузі.