Інтелектуальна система прогнозування серцевої недостатності з використанням штучних нейронних мереж - Кириленко, Владислав; Шиманський, Володимир; Івасюк, Руслан (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
Проведено огляд та порівняльний аналіз базових існуючих методів штучного інтелекту шляхом дослідження наукових джерел в галузі прогнозування та класифікації серцевої недостатності. Охарактеризовано переваги й недоліки кожного. Обрано базові моделі з найкращими показниками для вирішення обраної практичної задачі. Проаналізовано отримані результати та наведено порівняльну характеристику точності моделей, що використовувались для прогнозування серцевої недостатності.