Розроблення аналітично-рекомендаційного вебзастосунку MovieDiary для збереження та перегляду фільмів - Іванюта, Олексій; Крошний, Ігор (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
Розроблено загальний дизайн та організована робота базового функціоналу вебзастосунку MovieDiary, де користувач може отримати доступ до найбільшій бази даних фільмів у світі – TMDB. За допомогою інструментів MovieDiary, користувач має змогу отримувати актуальні рекомендації фільмів та серіалів, а також має доступ до збереження всіх вподобань в надані списки, що є досить актуальним на сьогоднішній час, коли кінематограф розвивається шаленими темпами. Перевагою розробленого вебзастосунку також є його швидкодія та зручність, яких, шляхом аналізу проблемної області, не надають наявні сервіси.