Розроблення системи прогнозування результатів матчів зі снукеру з використанням методів машинного навчання - Бензак, Дарій; Процик, Юрій (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2023)
В роботі розглядаються питання, пов’язані з розробленням системи прогнозування результатів матчів зі снукеру на мові програмування Python з використанням методів машинного навчання. Описуються особливості реалізації засобів збору інформації про результати матчів, попередня обробка даних, налаштування декількох моделей машинного навчання та оцінка якості роботи відповідних алгоритмів.