Автоматизація процесу розгортання хмарної інфраструктури для організації хостингу сайтів - Славич, Олексій; Яркун, Володимир (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
В роботі розглянуто важливість організації хмарної інфраструктури для розгортання і хостингу веб сайтів. Запропоновано DevOps та CI/CD, як вирішення проблем тестування, збірки, розгортання та доставки продукту, а також проблем безперервної інтеграції для майбутнього розширення вебзастосунку. Використано інструменти Amazon Web Services.