Генерація розмітки вебінтерфейсу - Поділька, Роман; Думанський, Остап (Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології, 2025)
Спроектовано вебсистему що виконує генерацію веб інтерфейсів користувача з допомогою сучасних технологій для спрощення постоброблення програмістами та високою узгодженістю дизайну завдяки стандартизованій бібліотеці компонентів.